Sponsor

Ga terug naar het overzicht

MoFin Advies & Administratie

Uw administratie in vertrouwde handen!

Als ondernemer moet u van vele markten thuis zijn. Naast uw gewone werkzaamheden wilt u op de hoogte blijven van alle fiscale en administratieve regels. Logisch, want u wilt geen risico’s lopen. Het bijhouden van een volledige en correcte administratie is echter tijdrovend en vraagt om de juiste kennis. Daar waar u de kennis of kunde ontbreekt om uw administratie op orde te houden, daar kan MoFin advies & administratie u van dienst zijn. 
MoFin advies & administratie staat voor een persoonlijke aanpak. Hierdoor kunnen we snel inspelen op de behoeften van de ondernemer. Door het maken van duidelijke afspraken komt u niet voor verrassingen te staan.

Zelf uw administratie doen?

Misschien bent u van plan zelf uw administratie te verwerken, maar wilt u graag begeleiding bij het opzetten daarvan? Hebt u in verband met ziekte of drukke werkzaamheden tijdelijk hulp nodig?  In alle gevallen staan wij voor u klaar.

Particuliere administratie

Als particulier komt u, soms onverwacht, in aanraking met de fiscus en andere overheidsinstanties. We kunnen u dan bijvoorbeeld bijstaan met het verzorgen van uw:

* Aangifte inkomstenbelasting
* Aanvragen zorgtoeslag
* Aanvragen huurtoeslag
* Aanvragen Kinderopvangtoeslag of kindgebonden budget 

Monique Hekhuis
Oeverzwaluw 15
7827 PR Emmen

Tel : 06-525 69 162
E-mail: info@mofinadministratie.nl
Site: http://mofinadministratie.nl/

 

MoFin