Sponsor

Ga terug naar het overzicht

Markies van Karabas

Buffetrestaurant en partycentrum De Markies van Karabas is prachtig gelegen in de bosrijke omgeving van Schoonoord. In dit restaurant in Drenthe kan men genieten van onbeperkt eten van het luxe buffet. Voor feesten en partijen zijn er ook volop mogelijkheden en arrangementen. In de zomer is De Markies van Karabas de ideale tussenstop om even heerlijk bij te komen met een hapje en een drankje op het terras.

Een uitgebreid buffet waarvan u onbeperkt kunt genieten. Gezelligheid en goede service staan bij ons uiteraard hoog in het vaandel. Heeft u dus een specifieke wens, geef het dan altijd even door aan de kok. Daarnaast hechten wij er veel waarde aan dat ook de kinderen een onvergetelijk bezoek in ons restaurant beleven. Met onze kinderzaal en kinderbioscoop zijn wij een erg kindvriendelijk restaurant, waar zowel de kinderen als de ouders onbezorgd kunnen genieten. Daarnaast kunnen de kinderen tijdens het buffet in ons restaurant zeker hun favoriete gerecht vinden. Zij hebben namelijk altijd de keuze uit lekkere patat met frikadellen en mayonaise, ketchup en appelmoes. Ook zullen zij heerlijk kunnen smullen van het toetjesbuffet met ijs en fruit.

Op onze website vindt u meer informatie over ons restaurant en de mogelijkheden voor uw gezelschap of feest. Er is voor ieder wat wils!

Markies van Karabas

Slenerweg 83 a
7848 AG Schoonoord
Tel. 0591 - 382712
http://www.demarkiesvankarabas.nl/ 

Foto's