Roreko 1
20 - 11
SDO 1
Wez Handich / Dow B1
4 - 7
SDO B1
AVO F2
9 - 0
SDO F1
SDO A1
12 - 10
Noveas A1
SDO MW1
22 - 21
Ritola MW1

Nieuws

Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Weekendoverzicht week 4

Een overzicht van de uitslagen van alle gespeelde wedstrijden en de verslagen van de senioren. Daarnaast hebben we dit keer ook een opmerkelijk "Wist je datje"!

Kinea 1 - SDO (S) 1

Deze zondagmiddag ging het eerste team van SDO naar Heerenveen voor de wedstrijd tegen Kinea 1. Deze wedstrijd verloor SDO met 21-9. SDO begon niet scherp aan de wedstrijd, dat was ook te zien aan de snelle achterstand van 4-0. Na tien minuten spelen kwam SDO beter in de wedstrijd en werd het team ook scherper en feller. SDO kwam tot scoren en zelfs even op gelijke stand. Kinea wist nog wel voor rust op voorsprong te komen (8-6).
Na rust wist SDO nog maar drie keer te scoren. Daarentegen pakte Kinea de draad goed op en scoorde op de juiste momenten. Helaas liep dit uit op een eindstand van 21 tegen 9.

Zondag 7 februari 14.30 uur staat de thuiswedstrijd tegen VZK uit Donkerbroek op het programma.

(Meer foto's van de wedstrijd zijn op de facebook van kv SDO te vinden)

 1 2


Spes (E) 1 - SDO (S) 2

Afgelopen zondag kwam er in Annen wel een heel opmerkelijke uitslag in de wedstrijd Spes 1 tegen SDO 2. Na 60 minuten spelen was de eindstand 8 - 139. Hier moest iemand wel heel erg op schot zijn geweest. Maar helaas was er door een foutje bij het digitaal invoeren van de eindstand per ongeluk een "9" toegevoegd aan de score. Des al niet te min werd er wel met 8 - 13 gewonnen in Annen en waren de punten voor de Schoonoorders!

Uitslag SDO 2


AKC '54 1 - SDO (S) 3

Het 3e van SDO mocht zondag spelen in het wit tegen AKC in Annen. In het begin van de wedstrijd liet SDO zich een beetje overrompelen door een fanatiek begin van AKC. Dit werd gelukkig hersteld om in de rust voor te staan met 4-7.
Helaas werd er in de tweede helft ook niet veel gescoord. Het spel werd aardig fysiek en veel werd toegelaten de scheidsrechter. Voor sommige mensen komt er dan wat extra adrenaline vrij zodat er mooie kansen kwamen die helaas niet werden afgemaakt. Gelukkig kwamen deze gemiste kansen ook veelvuldig voor bij de thuisploeg. De scheidsrechter floot "einde wedstrijd" en er werd een eindstand van 6-11 genoteerd. Blij dat de punten mee naar Schoonoord gingen.

 

Uitslagen jeugdwedstrijden

HHV F2 - SDO (S) F1 - - - 17 - 23

SDO (S) E1 - Stadskanaal '74 E2 - - - 25 -1 

Thrianta E3 - SDO (S) E2 - - - 8 - 2

Nic./Alfa-college D1 - SDO (S) D1 - - - 36 - 1

Spes (E) C1 - SDO (S) C1 - - - 5 - 5

SDO (S) B1 - DOS '46 B2 - - -  6 -17