Vitesse 1
11 - 17
SDO 1
Elko B1
12 - 10
SDO B1
Elko A1
9 - 6
SDO A1
Hoogkerk | Schelwald Optiek / Nic. MW2
13 - 10
SDO MW1

Nieuws

Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Update 18-11 trainingen en wedstrijden

Hallo allemaal,

Op vrijdag 20 november hervatten we de trainingen in de zaal voor de jeugd EN de senioren.

De jeugd mag samen trainen. De senioren mogen in 4 tallen op 1,5 meter trainen zonder onderlinge wedstrijden.

De senioren moeten per 4 tal herkenbaar zijn, dus  (per 4) hesjes of kleuren shirts en mogen onderling niet wisselen van vak. Dit is mogelijk in onze sporthal. We zullen zorgen voor hesjes en/of extra shirts.
Voor de Kangoeroes zal er in overleg met de ouders nader bericht komen.

De kleedkamers en de douches zijn niet toegankelijk. De toiletten in de hal mogen wel worden gebruikt. Graag in trainingskleding komen. Bij wisseling van de teams, van binnen naar buiten en andersom moeten de afstandsregels in acht worden genomen. Kom dus niet veel te vroeg.

De corona dienst zal zorgen voor desinfectie van de spullen in de tijdstippen die tussen de trainingen gevoegd zijn. Desinfecteer aub je handen met de in de sporthal beschikbare desinfectie.

Trainingstijden m.i.v. 20 november:
WOENSDAG
18.45 - 19.45 uur jeugd A en B samen
19.50 - 20.30 uur 1e team
20.35 - 21.10 uur Midweek
VRIJDAG
18.45 - 19.45 uur jeugd A en B samen
19.50 - 20.30 uur 1e team
20.35 - 21.10 uur Midweek

Het is een vreemde situatie, maar we hopen dat we toch weer fijn elkaar te kunnen zien en wat van de training kunnen maken. Blijf gezond allemaal met de wens dat we dan z.s.m. weer "gewoon" kunnen korfballen.
Voor overige activiteiten die er "normaal" in deze tijd aan komen wachten we de ontwikkelingen rondom corona nog even af.

Het bestuur, Jeugdcommissie en Technische Commissie.

 

Van het KNKV:

Normaliter hadden we vandaag het definitieve competitieprogramma gepubliceerd. Helaas bevinden we ons in een andere situatie. Sinds afgelopen dinsdag weten we dat tot en met 18 november de maatregelen verscherpt zijn in Nederland. Hiermee is ook zeker dat de wedstrijden in de weekenden van 21/22 en 28/29 november niet gespeeld kunnen gaan worden. Hetzelfde is van toepassing voor de midweekwedstrijden tot en met 27 november.

 Eerst mogelijke startmoment op de routekaart (zie foto) is nu het weekend van 5/6 december. Zodra er meer helderheid is over de periode na 29 november komen we bij jullie terug. Voor nu kunnen jullie indien nog mogelijk je verhuurder informeren over feit dat er geen competitiewedstrijden plaats zullen vinden.

 

Routekaart