De Pein 1
15 - 19
SDO 1
AVO 7
12 - 17
SDO 2
SDO B1
11 - 15
Stadskanaal '74 B1
SDO C1
11 - 10
Stadskanaal '74 C1
DOS '46 D1
12 - 2
SDO (S) D1
SDO A1
14 - 7
Vitesse A2
SDO MW1
11 - 24
Vitesse MW1

Nieuws

Ga terug naar het nieuwsoverzicht

kv SDO werkt samen met vv KSC

 

 Sedert 1 januari 2016 zijn alle buitensportclubs in de gemeente Coevorden zelf verantwoordelijk voor het onderhoud van hun velden. Nu, 3 jaar later, is het logisch dat er eens wat extra onderhoud moet plaats vinden.

SDO heeft dit i.s.m. Curatio te Dalen afgelopen zomer gedaan. Ook moest er wegens de droogte weer veel gesproeid worden.

Onze overburen Voetbalvereniging KSC hebben dezelfde sores en aangezien 1 trainingsveld van hen nu aan grondig onderhoud toe is, hebben zij SDO gevraagd of hun jeugd onder 17 jaar tijdelijk op het veld van SDO mag trainen. Dit hebben wij natuurlijk toegezegd, mede omdat we elkaar als clubs in Schoonoord moeten bijstaan in tijd van nood. Er zijn goede afspraken gemaakt en we hopen natuurlijk dat KSC t.z.t. ook een plekje voor ons heeft.

Er staan middels een budget voor de zogenaamde “Kwaliteitsimpuls Sportaccomodaties”in de gemeente Coevorden bij SDO zowel als bij KSC grote verbeteringen aan te komen wat betreft de velden, LED lampen in de veldverlichting, toegankelijkheid voor invaliden en duurzaamheid en onderhoud van accommodaties.

In de 1e fase (2019-2020) zullen de 1e 3 genoemde onderdelen uitgewerkt en zo mogelijk uitgevoerd worden. Daarbij werken alle voetbal- en korfbalclubs in de gemeente samen MET de gemeente naar een goed resultaat naar behoefte.

Ook voor SDO staat een grote veld- en veldverlichtingsrenovatie op de agenda. De LED lampen in onze veldverlichting zijn het eerst aan de beurt.

Als buur(t)sportclubs KSC en SDO gaan we daarin samenwerken, zodat elke competitie gewoon door kan gaan.

Foto's