Roreko 1
20 - 11
SDO 1
Wez Handich / Dow B1
4 - 7
SDO B1
AVO F2
9 - 0
SDO F1
SDO A1
12 - 10
Noveas A1
SDO MW1
22 - 21
Ritola MW1

Nieuws

Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Kamperen bij de boer 2017! Geef je nog snel op

Opgeven kan nog tot 18 juni!

 

Hooi hooi jongens en meisjes! Gezellig in de zon het korfbaljaar afsluiten? Dat kan ook dit jaar weer samen met je hele team op het korfbalkamp! En we maken er dit jaar wat speciaals van. Natuurlijk slapen we weer lekker met zijn allen in de tent, maar dit keer niet zomaar op een gewone camping. We gaan namelijk dit jaar logeren bij de boer!

Dat betekent dus niet alleen lekker luieren in de tent, veel spelletjes zoals blikspuit en korfballen, maar ook het helpen van de boer. Want ook tijdens het korfbalkamp moeten de geitjes en konijntjes gevoerd worden.

Het kampeerweekend wordt georganiseerd in het weekend van 7, 8 en 9 juli 2017. Wij vertrekken op vrijdagavond om 18.00 uur en verwachten zondag rond 16.00 uur weer bij het clubgebouw in Schoonoord aan te komen. En net zoals andere jaren gaan we ook dit jaar weer met de fiets.

Zonder de hulp van je ouders krijgen we niet alles voor elkaar. We zouden het erg fijn vinden als er ouders of kennissen zijn die even kunnen helpen bij het opbouwen van de tenten op donderdagavond voor kamp en/of kunnen helpen bij het afbreken op zondag na kamp. Weet je iemand die kan en wil helpen? Geef dat dan aan bij je opgave.

 Opgeven kan dit jaar ook wat moderner. Naast dat je direct kan opgeven bij Hessel Streefkerk, kun je ook appen/smsen of mailen naar hesselstreefkerk@hotmail.com. Geef daarbij door je naam, telefoonnummer van je ouders en of je ouders kunnen helpen opbouwen en afbreken.

De kosten voor het kampeerweekend bedragen weer € 25,- per kind. Dit kan worden betaald bij Hessel Streefkerk (bij opgave direct betalen) of op bankrekeningnummer NL89 RABO 0359 2050 70 o.v.v. naam van het kind. Kinderen mogen komen slapen vanaf 6 jaar, jonger dan 6 jaar mogen zaterdag overdag komen, daarvoor bedragen de kosten € 5,00 per kind.

Deelname is op eigen risico.

Samen met de boer hopen wij dat het net zo gezellig en plezierig wordt als voorgaande jaren. Voor eventuele vragen kun je terecht bij de activiteitencommissie.

kamp 2017