Nieuws

Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Inbraken Korfbal- en Tennisvereniging Schoonoord.

Afgelopen weekend is er ingebroken in ons clubhuis. Vrijdag avond is er na de training nog gezellig nagezeten en de zaterdagochtend daaropvolgend is er een ravage in het clubhuis aangetroffen. Niet omdat er flink gefeest was, maar omdat we ongewenst bezoek hebben gehad. Vermoedelijk zijn de inbrekers eerst bij de tennisvereniging langs geweest maar naast de schade van het openbreken is daar waarschijnlijk niks meegenomen.

De inbrekers zijn via de hoofdingang van ons clubhuis naar binnen gegaan waarbij het deurkozijn en het raam zijn vernield. Vervolgens is de tussendeur geforceerd en hebben de inbrekers voornamelijk frisdrank en etenswaar als snoep, tosti's, bitterballen en gehaktballen meegenomen. Ook de airfryer en het tosti apparaat zijn verdwenen. 

De inbrekers hebben vervolgens een lijnenwagen gepakt en zijn over het veld door de kerkhofbosjes weggelopen. Bij de oude zuiveringsinstallatie stond een busje of auto geparkeerd waar alles is in geladen. Daar hebben we de lijnenwagen weer terug gevonden.

De politie is zaterdagochtend direct gekomen voor het proces verbaal. Daarbij is ook gelijk het forensisch team ingeschakeld voor een sporenonderzoek.

De inbraak is gebeurd tussen vrijdagnacht 2-3-18 0:00u en zaterdagmorgen 3-3-2018 10:15u. Als iemand iets verdachts heeft gezien of iemand heeft meer informatie over de inbraak dan kan contact worden opgenomen met:

  • Politie via 0900-8844. Dit kan ook anoniem via 0800-7000. Registratienummers 2018052437 en 2018052460 ^BG;
  • Marga Naber via 06-28762214.

Alvast bedankt!

 

Foto's