SDO 1
17 - 18
Stadskanaal '74 1
Nic. 5
19 - 18
SDO 2
SDO B1
17 - 8
Ritola B1
SDO C1
7 - 5
Hoogkerk C1
DOS '46 D1
12 - 2
SDO (S) D1
SDO A1
12 - 7
Hoogkerk / Nic. A3
AVO MW2
14 - 11
SDO MW1

Nieuws

Ga terug naar het nieuwsoverzicht

Eerste hulp bij (korfbal-)fit blijven! Nieuw: Korven en ballen te leen!

Twee keer per week trainen met je team en een wedstrijd in het weekend zit er momenteel helaas niet in. Toch is het belangrijk om fit en gezond te blijven. 

Onze hoofdtrainer deelde afgelopen week al een berichtje in de app:

"Hallo allemaal.  Even een update van jullie trainer /coach om de conditie te onderhouden en enkele tips: Je mag gewoon naar buiten, veel wandelen/hardlopen in het bos op een zachte ondergrond (met of zonder hond... )  werken in de tuin, buikspieroefeningen thuis, met de bal tegen de muur etc. Als je één uur per dag deze activiteiten doet,  dan doe je al meer aan je conditie dan voorheen... Het enige is dat je niet op bezoek gaat bij elkaar, of deze activiteiten gezamenlijk (uitgezonderd met huisgenoten😉) gaat doen... Ik wens jullie hierbij veel succes en gezondheid toe."

Daarnaast zijn er op internet allemaal leuke initiatieven om de komende periode fit te blijven. Hieronder een paar voorbeelden.

UPDATE 26-3-2020: Vanaf nu kun je als lid ook een korf en bal lenen om toch thuis lekker buiten te kunnen schieten. Check snel voor meer info onderstaande poster!

 

 

Facebookpagina met verschillende
filmpjes van oefeningen

Youtube kanaal waar dagelijks
oefeningen worden gedeeld.

Ook andere verenigingen zijn druk
bezig! 

   

Heb je zelf nog leuke tips of oefeningen? Laat het ons weten! We zijn erg benieuwd wat jullie komende weken allemaal doen om fit te blijven! Deel je foto of filmpje op onze  Facebook of op  Instagram.