Lid worden / Donateur worden

Lid worden van k.v. S.D.O?

Vind je korfballen ook zo'n leuke sport? Of lijkt het je leuk om het korfballen een keer uit te proberen? Dat kan! Zowel jong als oud is van harte welkom bij onze korfbalclub. Om kennis te maken met het korfbal en met SDO, mag je de eerste drie keer gratis mee "proeftrainen". Vind je het spelletje dan net zo leuk als wij, dan kun je hieronder het aanmeldformulier downloaden en inleveren in het clubhuis of bij de ledenadministratie.

Als je na drie keer proeftrainen lid bent geworden, betaal je vervolgens contributie. Dit is ingedeeld per leeftijdsklasse met 1 juli als peildatum. In onderstaand tabel zie je de voor jou geldende contributiebedragen.

Contributies per maand

Senioren  €15,50
Junioren t/m 18 jaar  €12,00
Aspiranten t/m 14 jaar  €10,00
Pupillen t/m 10 jaar  €9,50
Niet spelende leden  €8,00
Rabobank: NL76 RABO 0359 2066 62

 
Aanmelden kan door onderstaand inschrijfformulier in te vullen en in te leveren in het clubhuis of bij:

Eric Spreen
p/a Zetveld 12, 7848 CZ  Schoonoord.
ledenadministratie@kvsdo.nl
bestuur@kvsdo.nl 

 

                   

Inschrijfformulier               Machtigingsformulier

Kangoeroe Klup

Ben jij tussen de 3 en de 6 jaar? En woon je in de omgeving van Schoonoord? Lijkt korfbal jou een leuke sport? Dan is dit iets voor jou. Vanaf nu kun je van jongs af aan kennis maken met de sport korfbal op een spelende wijze.

Interesse? Meld je aan op kangoeroe@kvsdo.nl en vermeld daarin je naam met je leeftijd en of je een jongen of meisje bent.

Donateur worden?

Draag je k.v. S.D.O. een warm hart toe, dan kun je als donateur de club al steunen voor €6.00 per jaar. Met deze kleine bijdrage zijn we al hartstikke blij! Je kan je aanmelden als donateur bij Reina Tholen of Miranda Bos.

Opzeggen

Wanneer je je lidmaatschap bij k.v. S.D.O. wil beëindigen, houd dan rekening met de volgende punten:

  • Opzeggingen dienen schriftelijk gemeld te worden aan de ledenadministratie;
  • Opzegging van het lidmaatschap dient voor 1 mei te gebeuren i.v.m. verplichtingen richting het KNKV en het indelen van de teams;
  • Bij opzeggingen na 1 mei dient het komende verenigingsjaar gewoon de contributie betaalt te worden (verenigingsjaar loopt van juli t/m juni);
  • Bij opzeggingen tijdens het seizoen dient de rest van het verenigingsjaar de contributie nog gewoon betaalt te worden.

Wijzigen (niet) spelend lid

Indien uw lidmaatschap moet worden gewijzigd van spelend lid naar niet spelend lid dient dit VOOR 1 juni voorafgaand aan het volgende speelseizoen ivm afdracht van contributie aan de KNKV en het formeren van nieuwe teams.