Lid worden / Donateur worden

Lid worden van k.v. S.D.O?

Hou je van sporten in teamverband, waarbij je samenwerkt met jongens en meisjes? Wil je een leuke en uitdagende sport leren, waarbij je zowel aanvallend als verdedigend bezig bent? Dan is korfbal iets voor jou!

Korfbal is een sport voor iedereen, van jong tot oud. Bij korfbal speel je met vier spelers in een vak, waarvan twee jongens en twee meisjes. Je probeert de bal door de korf van de tegenstander te gooien, die op 3,5 meter hoogte hangt. Je mag niet lopen met de bal, maar je moet hem overgooien naar je medespelers. Je mag ook niet schieten als je verdedigd wordt. Korfbal is dus een sport waarbij je goed moet samenspelen, snel moet reageren en tactisch moet denken.

Bij K.V. SDO kun je korfbal leren en beoefenen op je eigen niveau. We hebben teams voor alle leeftijdscategorieën, van welpen tot senioren. Onze teams spelen zowel in de zaal als op het veld, op regionaal en landelijk niveau. We hebben een eigen accommodatie met een kantine en een kleedkamercomplex. Ook kunnen we nog steeds beschikken over een sporthal in ons eigen dorp.

Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Dat kan! Je mag de eerste drie keer gratis mee “proeftrainen”. Zo kun je ervaren hoe het is om te korfballen en hoe gezellig het is bij SDO. Je kunt je aanmelden voor een proeftraining via het contact op onze website. Vermeld daarbij je naam, leeftijd en telefoonnummer. Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.

Als je na drie keer proeftrainen lid wilt worden van SDO, dan kun je hieronder het aanmeldformulier downloaden en inleveren in het clubhuis of bij de ledenadministratie. Als lid van SDO betaal je contributie per maand. De hoogte van de contributie hangt af van je leeftijdsklasse. In onderstaand tabel zie je de contributiebedragen per kwartaal.

Contributies per maand

Senioren  €15,50
Junioren t/m 18 jaar  €12,00
Aspiranten t/m 14 jaar  €10,00
Pupillen t/m 10 jaar  €9,50
Niet spelende leden  €8,00
Rabobank: NL76 RABO 0359 2066 62

 
Aanmelden kan door onderstaand inschrijfformulier in te vullen en in te leveren in het clubhuis of bij:

Kees van Heuvelen
p/a Zetveld 12, 7848 CZ  Schoonoord.
ledenadministratie@kvsdo.nl
bestuur@kvsdo.nl 

 

                   

Inschrijfformulier               Machtigingsformulier

Kangoeroe Klup

Ben jij tussen de 3 en de 6 jaar? En woon je in de omgeving van Schoonoord? Lijkt korfbal jou een leuke sport? Dan is dit iets voor jou. Vanaf nu kun je van jongs af aan kennis maken met de sport korfbal op een spelende wijze.

Interesse? Meld je aan op kangoeroe@kvsdo.nl en vermeld daarin je naam met je leeftijd en of je een jongen of meisje bent.

Donateur worden?

Draag je k.v. S.D.O. een warm hart toe, dan kun je als donateur de club al steunen voor €6.00 per jaar. Met deze kleine bijdrage zijn we al hartstikke blij! Je kan je aanmelden als donateur bij Reina Tholen of Hennie Spreen.

Opzeggen

Wanneer je je lidmaatschap bij k.v. S.D.O. wil beëindigen, houd dan rekening met de volgende punten:

  • Opzeggingen dienen schriftelijk gemeld te worden aan de ledenadministratie;
  • Opzegging van het lidmaatschap dient voor 1 mei te gebeuren i.v.m. verplichtingen richting het KNKV en het indelen van de teams;
  • Bij opzeggingen na 1 mei dient het komende verenigingsjaar gewoon de contributie betaalt te worden (verenigingsjaar loopt van juli t/m juni);
  • Bij opzeggingen tijdens het seizoen dient de rest van het verenigingsjaar de contributie nog gewoon betaalt te worden.

Wijzigen (niet) spelend lid

Indien uw lidmaatschap moet worden gewijzigd van spelend lid naar niet spelend lid dient dit VOOR 1 juni voorafgaand aan het volgende speelseizoen ivm afdracht van contributie aan de KNKV en het formeren van nieuwe teams.