Kangoeroe Klup

Hou je van rennen, springen, gooien en vangen? Vind je het leuk om samen met andere kinderen te spelen? En ben je tussen de 3 en de 6 jaar oud? Dan is K.V. SDO op zoek naar jou!

Bij K.V. SDO kun je kennis maken met korfbal, een superleuke sport waarbij je samen met jongens en meisjes in een team speelt. Je leert hoe je de bal door de korf moet gooien, die hoog boven je hoofd hangt. Maar je leert ook hoe je de bal moet overgooien, hoe je moet verdedigen en hoe je moet samenspelen. Dat doe je allemaal door leuke spelletjes te doen, die speciaal voor jou zijn bedacht.

Je kunt bij K.V. SDO meedoen met de kangoeroes, dat zijn de jongste korfballers. De kangoeroes trainen om de week op vrijdagen (voor actuele trainingstijden klik hier). Ze trainen in de sporthal in Schoonoord of op het veld bij het clubhuis. Daar word je begeleid door enthousiaste trainers, die je alles leren over korfbal. En soms mag je ook meedoen met een echte wedstrijd tegen andere kangoeroes!

Lijkt het je leuk om een keer mee te doen? Dat kan! Zo kun je kijken of je korfbal net zo leuk vindt als wij. Je kunt je aanmelden voor een proeftraining door een mailtje te sturen naar kangoeroe@kvsdo.nl. Zet in je mailtje je naam, je leeftijd en of je een jongen of een meisje bent. Of je kunt bellen met Jan Jacob van Heuvelen (06-15050785). Hij kan je alles vertellen over de kangoeroes.

Kom je ook gezellig meedoen bij K.V. SDO? We zien je graag op het veld of in de zaal! K.V. SDO, de korfbalvereniging waar je spelenderwijs leert korfballen!

 

Benieuwd hoe een kangoeroe training eruitziet? Klik hier voor een foto rapportage!